Μινεσότα Συμμαχία καρκίνου των ωοθηκών φιλοξενία εικονικό πρόγραμμα, έρανος

DULUTH, Minn. – Λόγω της πανδημίας COVID-19, η Συμμαχία καρκίνου των ωοθηκών της Μινεσότα (MOCA) θα ρίξει φως στον καρκίνο των ωοθηκών με νέους τρόπους για να βοηθήσει στην υποστήριξη και την ευαισθητοποίηση για τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο των ωοθηκών αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Ο κρατικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός φιλοξενεί το Shine Teal για το MOCA, μια δωρεάν εικονική εκδήλωση και δημοπρασία, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.m.

Το Shine Teal for MOCA αντικαθιστά το ετήσιο Γκαλά Light Duluth Teal της MOCA και το Μαύρο, Λευκό και Γαλαζοπράσινο Γκαλά του το 2020, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

“Ανυπομονούμε να προσφέρουμε αυτό το δωρεάν πρόγραμμα για να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο των ωοθηκών και να συγκεντρώσουμε σημαντικά κεφάλαια που απαιτούνται για την έρευνα και τις προσφορές υποστήριξης του MOCA. Παρόλο που δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε αυτοπροσώπως για το Light Duluth Teal Gala, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε την αποστολή μας για τις γυναίκες και τις οικογένειες που επηρεάζονται από τον καρκίνο των ωοθηκών, οι οποίοι μας χρειάζονται τώρα – περισσότερο από ποτέ», δήλωσε ο Kris Greer, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της MOCA.

Η δωρεάν εικονική εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους.

Ο Γκριρ λέει ότι οι υποστηρικτές του MOCA στο Northland και σε όλη τη Μινεσότα θα φιλοξενήσουν πάρτι ρολογιών στα σπίτια τους για να δουν το εμπνευσμένο πρόγραμμα, να υποβάλουν προσφορά για αντικείμενα δημοπρασίας και πολλά άλλα.

Αρκετά ορόσημα στην περιοχή Duluth θα ανάψουν σε γαλαζοπράσινα τα βράδια της 25ης και 26ης Σεπτεμβρίου για να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο των ωοθηκών.

Τα ορόσημα που συμμετέχουν στο Northland περιλαμβάνουν το Κέντρο Ψυχαγωγίας και Συνεδρίων Duluth (DECC), τον Πύργο Enger, τη Λέσχη Northland Country, τα Σιλό στην Προβλήτα Β και το Αρχοντικό Glensheen.

Με τα χρόνια, η MOCA έχει παράσχει συνολικά 9 εκατομμύρια δολάρια σε ερευνητικά προγράμματα για τον καρκίνο των ωοθηκών.

Η MOCA εκπαιδεύει επίσης το κοινό και την ιατρική κοινότητα σχετικά με την ασθένεια και παρέχει υποστήριξη στις γυναίκες και τις οικογένειές τους μέσω ομάδων υποστήριξης, του προγράμματος MOCA Mentor, των κιτ MOCA Cares, των μασκών με αγάπη από το MOCA και πολλά άλλα.

 

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.