Οι επισκέπτες αναζητούν κρατικά πάρκα για φθινοπωρινές δραστηριότητες

CARLTON, Minn. – Η πτώση είναι συνήθως μια πολυάσχολη περίοδος για πολλά κρατικά πάρκα και το κρατικό πάρκο Jay Cooke βλέπει ήδη μια αιχμή στους επισκέπτες που ψάχνουν να απολαύσουν την έναρξη της εποχής πτώσης.

Το προσωπικό του πάρκου λέει ότι έχουν δει ένα άλμα σε καθημερινές επισκέψεις στο πάρκο και το κάμπινγκ που πηγαίνουν το φθινόπωρο.

Εν μέσω της πανδημίας, το προσωπικό πιστεύει επίσης ότι πολλοί άνθρωποι εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να βγουν έξω και να επωφεληθούν από τα οφέλη που μπορεί να έχει το εξωτερικό.

“Μας κάνει να νιώθουμε πραγματικά υπέροχοι που οι οικογένειες στρέφονται στα κρατικά πάρκα της Μινεσότα, καθώς γνωρίζουν ότι μπορούν να έρθουν για κάποια οικογενειακή διασκέδαση”, δήλωσε η Διευθύντρια του Πάρκου Λίζα Άγγελος. “Η φύση μπορεί να προσφέρει κάποια πνευματική αποκατάσταση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.”

GRAND RAPIDS, Minn. – COVID-19 συνεχίζει να έχει επιπτώσεις στους εργοδότες και τους εργαζόμενους σε όλη τη Μινεσότα.

Την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια εβδομαδιαίας ενημέρωσης από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Επαρχίας Ιτάσκα, τοπικοί αξιωματούχοι υγείας και διοίκηση από επιχειρήσεις της περιοχής εξέφρασαν τη σημασία της επικοινωνίας μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών όσον αφορά τα κρούσματα COVID-19 στο χώρο εργασίας.

Οι εργαζόμενοι ενθαρρύνονται να φρεσκάρουν τις πολιτικές αναρρωτικής άδειας και να αναφέρουν τυχόν συμπτώματα στη διοίκηση.

Για όσους αναρωτιούνται πότε μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία μετά τη μόλυνση, οι υγειονομικοί υπάλληλοι λένε ότι ο ιός μπορεί να ρίξει και να εμφανιστεί θετικός σε μια δοκιμή για έως και τρεις μήνες, όταν στην πραγματικότητα δεν θα θεωρηθείτε μολυσματικοί πια.

“Αυτό δεν πρέπει να είναι τα κριτήρια, πηγαίνοντας με τις 10 ημέρες είτε από την έναρξη των συμπτωμάτων είτε από την ημερομηνία θετικής εξέτασης, και δεν έχει πυρετό για 24 ώρες και η βελτίωση των συμπτωμάτων θα ήταν η κατάλληλη επιστροφή στην εργασία”, δήλωσε η Kelly Chandler, Διευθύντρια του Τμήματος Δημόσιας Υγείας της Επαρχίας Itasca.

Μια δωρεάν δοκιμαστική εκδήλωση COVID-19 πραγματοποιείται στην κομητεία Itasca σε συνεργασία με την πολιτεία της Μινεσότα και την Εθνική Φρουρά.

 

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.