Το ταξίδι της πίστης δεν είναι ποτέ μια βόλτα, λέει ο Πάπας Φραγκίσκος

“Ο δρόμος της πίστης δεν είναι περίπατος, ούτε για τον Πέτρο ούτε για τον Παύλο, για οποιονδήποτε Χριστιανό. Απαιτητικό, μερικές φορές επίπονο: ακόμα κι αν είμαστε χριστιανοί, πρέπει να μάθουμε λίγα, ειδικά μέσα από τη δοκιμασία”, δήλωσε ο Πάπας Φραγκίσκος στους πιστούς που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, στο Βατικανό, για την προσευχή του Άγγελου σήμερα, 29 Ιουνίου, τελετή του Αγίου Πέτρου.

Στο Ευαγγέλιο του τη Γιορτή των Αγίων Αποστόλων, προστάτες της Ρώμης, Φρανσίσκο επεσήμανε ότι “τα λόγια του Πίτερ άμεση μην τον Ιησού:’ Συ είσαι ο Χριστός, Ο υιός του Θεού του ζώντος “είναι ένα επάγγελμα του η, που ο Πίτερ δεν προφέρει με βάση στην ανθρώπινη κατανόηση, αλλά επειδή ο Πατέρας Θεός σνα εμπνευσμένο νελε”.

Αυτό το επάγγελμα του φε “για τον ψαρά Simon, γνωστό κόμμα Peter, ήταν η αρχή ενός μονοπατιού: στην πραγματικότητα, θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για να εισέλθει η επίδραση αυτών των λέξεων βαθιά στη ζωή του, εμπλέκοντάς τον εντελώς”, είπε ο Φρανσίσκο.

Σύμφωνα με τον Πάπα, ο Άγιος Πέτρος και ο Άγιος Παύλος υποβλήθηκαν επίσης σε” μαθητεία πίστης “που είναι”παρόμοια με εκείνη του καθενός από εμάς.”

“Πιστεύουμε επίσης ότι ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας, ο γιος του ζωντανού Θεού, αλλά χρειάζεται χρόνος, υπομονή και πολλή ταπεινοφροσύνη για τον τρόπο σκέψης μας και ενεργώντας πλήρως στο Ευαγγέλιο”, είπε.

Σύμφωνα με τον Φρανσίσκο “”ο Απόστολος Παύλος πέρασε και από ένα ώριμο λέντο ντα φε, βιώνοντας στιγμές αβεβαιότητας και αμφιβολίας”.

Ο Πάπας μίλησε κανω συνάντηση του Αγίου Παύλου με τον Αναστημένο Χριστό στο δρόμο προς τη Δαμασκό “που τον μεταμόρφωσε από τον πατέρα του Χριστιανού, πρέπει να θεωρηθεί ως η αρχή ενός ταξιδιού κατά τη διάρκεια του οποίου ο Απόστολος συμφιλιώθηκε με, τις επιτυχίες και τη συνετή βάση του τι είναι η φλόγα του αγκάθι στη σάρκα”.

“Όταν ομολογώ την πίστη μου στον Χριστό, τον Υιό του Θεού, το κάνω με τη γνώση ότι πρέπει πάντα να μαθαίνω ή με την κατανόηση ότι έχω ήδη καταλάβει τα πάντα.σε δυσκολίες και δοκιμασίες απογοητεύω, παραπονιέμαι ή μαθαίνω να κάνω έναν από αυτούς μια ευκαιρία να αναπτυχθεί με εμπιστοσύνη.”

“Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”,” Βασίλισσα των Αποστόλων”.

Evangelho κατά κατά κατά κατά,,,,,,, τ Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho, τ Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho, τ Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho, τ Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho, τ Evangelho Evangelho Evangelho Evangelho φ Evangelho,, Evangelho,:

Σάο Ματέους 16, 13-19

Εκείνη την εποχή, ο Ιησούς πήγε στην περιοχή της Καισάρειας Φιλίππων και ο Αλή ρώτησε τους μαθητές του””ποιος λένε οι άνθρωποι είναι ο Υιός του ανθρώπου;” Θα μου απαντήσουν: “μερικοί λένε είναι ο Ιωάννης ο Βαπτιστής.άλλοι ότι είναι ο Ηλίας. εκτός από τα παραπάνω, είναι επίσης γνωστή ως”γέφυρα Golden Gate”. Τότε ο Ιησούς τους ρώτησε: “Και ποιος λέτε ότι είμαι;” ο Σίμων Πέτρος απάντησε: “Είναι ο Μεσσίας, οίιος του Θεού ζώντος.”Απαντήστε, ο Ιησούς του είπε:” ο Ευτύχιος είναι εσού, Σίμων, γιος του Ιωνά, γιατί δεν είναι θρόπος που θα σου αποκάλυπτε αυτό, αλλά ο πατέρας μου που είναι στον ουρανό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας είπα ότι είστε ο Πέτρος και σε αυτό το βράχο θα οικοδομήσω την εκκλησία μου και η δύναμη της κόλασης δεν θα μπορέσει ποτέ να την ξεπεράσει. Θα σας δώσω τα κλείδια Βασιλεία των ουρανών: ό, τι δεσμεύετε στη γη θα είναι δεσμευμένο από τους ουρανούς.ό, τι χαλαρώνετε στη γη θα είναι χαλαρό από τους ουρανούς.”

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση