Υπηρεσία υγειονομικής περίθαλψης στο σπίτι που δέχεται περισσότερους ασθενείς για να μειώσει την ανάγκη για νοσηλεία

DULUTH, Minn.- Μια υπηρεσία υγείας στο σπίτι στο Duluth κάνει το μέρος της για να θεραπεύσει περισσότερους ανθρώπους στο σπίτι, ενώ επίσης σηκώνει το βάρος των τοπικών νοσοκομείων.

Το Recover Health στη Λεωφόρο Γκραντ στο Ντένφελντ δέχεται επί του παρόντος νέους ασθενείς με περίπου 8 κρεβάτια την εβδομάδα.

Προσφέρουν υπηρεσίες όπως φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία και βοήθεια με φάρμακα. Η υπηρεσία βοηθά επίσης τους ασθενείς να δημιουργήσουν τηλεθυλεκονικές κλήσεις με τον κύριο γιατρό τους.

Το προσωπικό είπε ότι μπορεί να θεραπεύσει άτομα με συμπτώματα COVID-19 που δεν νοσηλεύονται και άτομα που επιστρέφουν από το νοσοκομείο, εφόσον παραπέμπονται από γιατρό.

“Ένα από τα ασφαλέστερα μέρη αυτή τη στιγμή για να ανακάμψει είναι στα σπίτια των πελατών”, δήλωσε η Διευθύντρια υποκαταστήματος Hannah Holmes. “Αναρρώνεις σε αυτό το σκηνικό απομόνωσης.”

Ο πρωταρχικός στόχος του Recover Health, ανέφερε, είναι να μειώσει την ανάγκη για επαναιώρηση. “Κρατώντας τους ανθρώπους έξω από αυτά τα νοσοκομεία. Οι περισσότεροι από τους ασθενείς μας είναι αυτοί που εγκαταλείπουν τις εγκαταστάσεις αυτή τη στιγμή, και θέλουμε να παραμείνει έτσι”.

Ο Τζόρνταν Γουίλιαμ Κάρτερ, 30 ετών, ο οποίος ήταν αρραβωνιαστικός της μητέρας του παιδιού κατά τη διάρκεια του θανάτου, τέθηκε υπό κράτηση την Πέμπτη με προκαταρκτικές κατηγορίες για φόνο 2ου βαθμού, όταν το Γραφείο ιατροδικαστή αποφάνθηκε επίσημα ότι ο θάνατος του Κάμερον Γκόρντον τον Σεπτέμβριο ήταν ανθρωποκτονία στις 15 Δεκεμβρίου.

Οι ερευνητές λένε ότι το παιδί ήταν υπό τη φροντίδα του Κάρτερ την ώρα του τραυματισμού.

Η αστυνομία του Ντουλούθ κλήθηκε σε ένα σπίτι γύρω στις 5:30 μ.m. 4 Σεπτεμβρίου στο τετράγωνο 4700 της οδού Ε. Κολοράντο για ένα παιδί που δεν ανταποκρίνεται, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Τα τραύματα του παιδιού ήταν τόσο σοβαρά που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων μινεσότα στη Μινεάπολη, όπου αργότερα ανακηρύχθηκε νεκρός στις 6 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

“Βάσει της ύποπτης φύσης των τραυματισμών του παιδιού, η Μονάδα Παραμέλησης Παιδιών σεξουαλικών εγκλημάτων του Αστυνομικού Τμήματος Ντουλούθ και η Μονάδα Βίαιων Εγκλημάτων ξεκίνησαν αμέσως έρευνα”, ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωση.

Η μητέρα του Κάμερον, Χέδερ Μπουσάρντ, δημοσίευσε την ακόλουθη δήλωση στο FOX 21:

“Θέλω να πω ευχαριστώ πολύ στην ιατρική ομάδα, το αστυνομικό τμήμα του Ντουλούθ και τους ανακριτές που με βοήθησαν να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον Κάμερον. Τίποτα από αυτά δεν θα φέρει πίσω τον Κάμερον αλλά επιτέλους αρχίζουμε να παίρνουμε τη δικαιοσύνη που αξίζει ο Κάμερον! Ο Κάμερον θα μείνει στη μνήμη για την αγάπη και τη χαρά που έφερε σε όλους, και για το πιο αξέχαστο χαμόγελο.”

 

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.